Suomen henkeäsalpaavan lumoava luonto.

Saa retkeillä, hiihtää, lasketella, kelkkailla, samota lumikengillä – tai vain olla.

Unohtaa arjen kiireet ja murheet. Illallinen kodassa, lumoavan tulen ääressä.

Taivaalla loimuavat revontulet.

TULEN LUMO TUO KULKIJAT YHTEEN JA RAUHOITTAA KEHON JA MIELEN

Lämmin tupa talvella, höyryävä sauna kesällä. Nuotiolta nouseva savukiehkura, joka katoaa hiljalleen iltahämärään. Tirisevä ruoka hiilloksessa. Tuli. Elämän elementti kautta aikojen.

Suojele luontoa ja ota lämpö talteen

Uutuustuotteena kotimainen varaava takkakeittiö terassille, piharakennukseen, kesäkeittiöön tai kotaan. Grillaile takkatulen lammöllä, grillihiilillä tai avotulella. Ruoka ei pääse jäähtymään, eivätkä grillaajat palele. Piharakennuksessa yövieraat saavat nukkua varaavan takan lämmössä aamuun asti, mihin vuodenaikaan tahansa, ja herätä suloiseen lämpöön.

Varaava takka on ekologisempi vaihtoehto. Polttopuiden hyötysuhde yli 70 % parempi nykyisiin kotagrilleihin ja kesäkeittiöihin verrattuna. Erilliset savunpoistot huuvalle ja takalle mahdollistavat miellyttävän, hyvin vaihtuvan savuttoman ilman. Ei kirveleviä silmiä eikä savulle haisevia vaatteita: Grilli-iltaan vaikka juhlapuku päällä! CE-merkitty piippu. Nopea asentaa, heti käyttövalmis.

Mallisuojattu kotimainen tuote, vastaavaa ei markkinoilta löydy. Eri pöytätasovaihtoehtoja: kulmaan, suoralle seinälle tai keskilattialle.

  • Varaava takkakeittiö + huuva + savuhormi.
  • Takkahormi CE-merkitty, huuvalla oma hormi.
  • Takassa lasiluukku tai kipinäverkko, paistoritilä.
  • Monipuolinen paistoarina 4 in 1.
  • Varaavan takan paino 550 kg.
  • Takkakeittiön halkaisija 80 cm pöytätasolla 110-160 cm.
  • Korvausilma lattian kautta, kanavan koko 110-160 mm.
  • Betonilattialla korvausilma johdetaan huoneilmasta.
  • Takalla savupelti pitämään lämpöä tallessa.

Referenssikohteet

”Polttopuun kulutus tipahti 1/10 osaan aiemmasta!”

Ilkka Länkinen
SantaPark Oy ja ProSanta Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinulle, joka arvostat aitoa luonnon tulta

Takkakeittiössä on monipuoliset ruuanlaittomahdollisuudet: Pikkupalat paistuvat takan lämmössä ja avotulella kypsyy juhla-ateria. Lumotulen takkakeittiön tekevät täydelliseksi siihen liitettävät lisäosat, kuten tarjoilupöytä ja haluamasi grillaus- tai ruuanlaittotasot.

Matkailuyrityksille ja yhteisöille

Rätisevät liekit ja hehkuva lämpö ovat lomaelämyksen sielu. Ketjukeittiöt unohtuvat, mutta nokipannukahvit jäävät muistoihin loppuelämäksi ja saavat palaamaan saman elämyksen ääreen yhä uudelleen. Kota, jossa voi paistaa maukkaita lihoja, loimuttaa suussa sulavaa lohta tai, no, grillata ne makkarat – ulkopuolella Suomen luonto ja kesäillan hämy. Lepopaikka, jota suositellaan ystävillekin.

Lumotulen takkakeittiö, pitkän kehitystyön tulos

Tahdoimme takan, joka täyttää kaikki haaveet. Haaveilimme lämpimästä kodasta, miellyttävästä ja puhtaasta, ilman savun hajua ja tulipalovaaraa. Halusimme säästää polttopuuta ja suojella ympäristöä. Edessäsi on vastaus haasteeseen: Ekologinen, paloturvallinen, helppokäyttöinen kotakeittiö. Lumotulen takkakeittiö, täydellinen ulkokeittiön sydän.

TYYLIKKYYS – HELPPOKÄYTTÖISYYS – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS -PALOTURVALLISUUS – PUHTAUS   SAVUN POISTO – POLTTOPUITA SÄÄSTÄVÄ – MALLISUOJATTU

ARINASSA SEN SALAISUUS

 

 

 

ONKO PIHALLASI TULISTELUPAIKKA, JOKA MAKAA KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ?

Uudistetaan pihasi sydän entistä ehommaksi.

Tehdään siitä paikka, jonne perheesi ja ystäväsi kokoontuvat tuoksuvan ruuan, hyvien tarinoiden ja lumoavan tulen ääreen.

Ota yhteyttä!